Optikáknak

Kampányidőszak: 2020. július 18. – 2020. augusztus 20.

Jelentkezési határidő: 2020. július 1.

Az UV EXTRA NYÁR kampánnyal megszólítunk mindenkit, a legkisebbektől kezdve, a családokon át az idősebbekig, hiszen a megnövekedett UV sugárzás mindenkit érint, és védelem híján a szemünk, és a szemkörnyéki bőr komoly károsodásokat szenvedhet.

A kampány üzenete, hogy erre a speciális problémára, a hazai optikai szakma megoldást tud nyújtani, felkészült szakemberekkel, megfelelő szaktudással, valamint a legmodernebb termékválasztékkal várja az érdeklődőket.

A kampány tematikája 2 fő részből áll:

  • szakszerű, professzionális tájékoztatás az érdeklődő szemüvegének, napszemüvegének a szakszerű vizsgálata UV szűrés, lencse feszültség vizsgálat, általános optikai tulajdonságok vizsgálata (karcos felület, esetleges egyéb sérülések)
    modern UV EXTRA megoldások ajánlása optikai szemüvegek esetében kiemelten az UV rétegek, alapanyagok ajánlása kontaktlencse esetében is a modern UV szűrős alapanyagok ajánlása, valamint napszemüveg viselés ajánlása a kontaktlencse mellé napszemüveg esetében kiemeljük a
  • modern technológiai előnyöket, ilyet ajánlunk, úgymint UV400, torzításmentes lencse, megfelelő optikai képalkotás, színhelyes képalkotás.

Ha Ön optika tulajdonos és szeretne részt venni a nyár legnagyobb optikai kampányában, akkor ez a lehetőség Önnek szól. Töltse le a jelentkezési lapot, kitöltve, aláírva és lepecsételve juttassa vissza hozzánk elektronikusan, postán vagy személyesen legkésőbb 2020.07.01-ig. Ezután egy promóciós csomag fog érkezni az Ön optikájába, mely segíti Önt a kommunikációban és elérhetőségei felkerülnek weboldalunkra, ezáltal jóval több embert elérve és megcélozva.

Kérdése van?

Miért érdemes csatlakozni a kampányhoz?

A kampány önálló social media (Facebook és Instagram) felületekkel rendelkezik, melyeken hirdetések fognak futni a kampány ideje alatt, elvezetve az érdeklődőket az Ön üzletéig!

A kampány során UV EXTRA szakértői pontokat hozunk létre, ahol a vásárlók, bizalmat érezhetnek és garanciával vásárolhatnak megbízható terméket. A szakértői pontok megjelennek a kampány weboldalán, az online térképes keresőben, névvel címmel, elérhetőségekkel. A kampány országos offline és online médiatámogatást kap.

Ezzel a kampánnyal egy olyan időszakban tudunk érdeklődőket megszólítani, amikor egyébként csak akciókkal kommunikálhatunk, így ez a kampány nagy lehetőség arra, hogy üzlete kitörhessen a „Nálunk Minden Akciós” üzenetből!

Ez a kampány a hazai privát optikai szakma kampánya, a nemzetközi hálózatok nem vesznek részt benne, éljünk ezzel a lehetőséggel!

A kampány a Magyar Optikus Ipartestület támogatásával valósul meg.

Kampány

Mit kapok, miből áll a promóciós csomag?

A kampány időtartama alatt a Magyar Látszerész Szövetség folyamatos online marketing hirdetései és támogatása mellett minden résztvevő optikának biztosítunk egy marketing promóciós csomagot, mely olyan eszközöket tartalmaz, ami segít felhívni az érdeklődők figyelmét a kampány üzenetére és fontosságára. 

A kampányt idén az optikákban helyben elérhető nyereményjátékkal egészítettük ki, hogy ezzel is növeljük a betérő vásárlók számát. A játék során UV EXTRA logózott ajándékokat biztosítunk a résztvevő optikák számára, melyeket saját vásárlókörükben tudnak majd kisorsolni.

Kültéri plakát

Az optika környékén sétállók figyelmét ragadja meg, mely azt jelzi az érdeklődőknek, hogy ebben az optikában ingyenes UV szaktanácsadás és helyi nyereményjáték elérhető, érdemes betérni az üzletbe.

Beltéri plakát

Az üzletbe betérő vásárlók számára szembetűnő eszköz, mely felhívja az érdeklődők figyelmét a kampány fő üzenetére és részleteire.

Szórólap

A szórólapot az optikán kívül és belül is hatékonyan tudják használni az optika dolgozói, hogy felhívják a figyelmet az UV védelem fontosságára. 

Örömmel vennénk, ha csatlakozna hozzánk és magunk mellett tudhatnánk a kampány résztvevőjeként.
Amennyiben egyetért, kérjük, a jelentkezési lapot július 1-ig küldje vissza részünkre, hogy az Ön számára is el tudjuk készíttetni a promóciós anyagokat!

A kampány július 18-án indul.

Az UV Extra kampány szervezője a Magyar Látszerész Szövetség.

Támogatónk a Magyar Optikus Ipartestület.

Címünk

1151 Budapest
Horváth M. u. 2

 

Kapcsolat

szovetseg@optika.hu
(06-1) 320-3085
(06-30) 394-6990